:: AmorfMenü ::
Forum üyelerini listele
Üye Listesi

[639 Üye]
Forumda ara
Ara
Kaydolun
Kaydolun
Giriş yapın
Giriş yapın
Yardım
Yardım
Aktif Kullanıcı
Aktif Kullanıcı
[7 Aktif Kullanıcı]

Sohbet Odaları Boş
Bugün, doğumgünü olan üyemiz yok...

Paylaşmak istedikleriniz
 Amorfİstan.net : Paylaşmak istedikleriniz
Konu Konu: Komplo Teorileri! Cevap gönderYeni konu aç
Yazan
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Bluesy
AmorphS
AmorphS
A Blue Morph

Şu an: Forumda değil.
Gönderi: 16/Aralik/2004 - 11:23 | IP Kaydedildi Alıntıla Bluesy

Buyrun efendim.

Son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz ve daha da sık duyacağımız,
Evangelism, Novus ordo seclorum (Yeni dünya düzen/i), derin devlet,
Illuminati, Mafya, Yeni çağ dinleri, Avrupa Birliği, Nibiru, Tapınakçılar, Gül
haçcılar, tüpgazcılar, aygazcılar, simitçiler gibi kavramlarla ilgili ne varsa
konuşmak istediğimiz, yeri burasıdır.
Sayfa başına dön İncele Bluesy's Kimliğim Diğer mesajlarını ara Bluesy

Bluesy
AmorphS
AmorphS
A Blue Morph

Gönderi: 16/Aralik/2004 - 11:25 | IP Kaydedildi Alıntıla Bluesy

Varolan komplo teorileriyle ilgili paylaşımlar haricinde, komplo teorisi
üretmek de serbest :)
Sayfa başına dön İncele Bluesy's Kimliğim Diğer mesajlarını ara Bluesy

Penguen
Amorfistan Müsteşarı
Amorfistan Müsteşarı
AmorfStar - 01 Penguen

Gönderi: 16/Aralik/2004 - 12:18 | IP Kaydedildi Alıntıla Penguen

Tam istediğim topiği açmışsın Bluesy,

Geçenlerde şu "Güneydoğu toprakları misyonerlere satılıyor" filan diye ortalıkta dolanan mail geldiğinde düşünmüştüm ben de.

Ne güzel komplo teorileri üretiririz biz insanoğlu. Sonra kendimiz de inanırız. Şuyuu vukuundan beterdir.

En kısa zamanda en acar (yeni anlamında) teorilerle, insanlığın emrinde olacağım efendim. :-))

Sayfa başına dön İncele Penguen's Kimliğim Diğer mesajlarını ara Penguen

KARANLIK
Amorfistan Muhtarı
Amorfistan Muhtarı

Gönderi: 16/Aralik/2004 - 13:00 | IP Kaydedildi Alıntıla KARANLIK

Hocam kaynağımı belirtmeden "toprak satışı" konusuna değineceğim.
Güneydoğu toprakları yahudilere satılmaktadır.Doğrudur. Yahudi kesim
"vaadedilen toprakları" kurma çabasındadır. (Hrıstiyan kesimin desteği
ile.) İsrail bayrağındaki 2 mavi şerit fırat ve nil (sanırım nil di) nehrini
simgelemektedir, ortasındaysa yahudi yıldızı. 2 nehir arasındaki topraklar
Büyük İsrail Devleti'nin olması için çalışılıyor.

Güneydoğuda alının toprakların satışı şu şekildedir. Araziye normalde
biçilen bir fiyat vardır. Diyelim ki 1 milyon dolar. Yahudi kesim bu
topraklara 3 milyon dolar veriyor ve satın alıyor. Toprak sahibini ve
evlatlarını yurt dışı okuma fırsatı, abd vatandaşlığı gibi fırsatlar veriyor. Bir
de üstüne 15 20 sene "bu toprak senin ek biç kazan ben karışmam "
diyor. Bu bağlamda kimse olayın farkında değil.

Şu an yaşadığımız herşey ABD'nin 50 yıllık öngörü ile tasarladıkları. Yani
şimdiden 2055'in toprak bütünlüğünü gösteren haritalar var. Bizim
yerimiz neresi? En önemli soru bu....

quartz
Amorfistan Müsteşarı
Amorfistan Müsteşarı

Gönderi: 16/Aralik/2004 - 14:48 | IP Kaydedildi Alıntıla quartz

bişey biliyom; söyliiim mi  yok söylemiim en iyisi :)

Penguen
Amorfistan Müsteşarı
Amorfistan Müsteşarı
AmorfStar - 01 Penguen

Gönderi: 16/Aralik/2004 - 15:47 | IP Kaydedildi Alıntıla Penguen

Sevgili Karanlık,

Bahsettiğin olayda kafamın basmadığı ne biliyor musun? Bu yahudiler bu kadar değerli topraklara, bu parayı vermeyi gözden çıkarmışlarsa, aynı şeyi niye Filistin' de yapmıyorlar? Bassınlar parayı bitirsinler tartışmayı.

Bence parayı bastıran arap milletini kökünden satın alır. Osmanlı' ya karşı bunu yapmadılar mı? Azıcık para gören aşiret liderleri Osmanlı' yı satmadı mı? Yani bu tür iddialara ben biraz kuşkulu bakıyorum. Ancak itiraf edeyim ki hiç araştırmadım. Bir de memleketim sayılır oralar, iyi mi? Gidecek çocukluğumun geçtiği yerler, sonra anı tazelemeye pasaportla gideceğiz :-)

Taylan
Amorfistan Arşidükü
Amorfistan Arşidükü

Gönderi: 16/Aralik/2004 - 22:20 | IP Kaydedildi Alıntıla Taylan

Penguin yazmış:

Sevgili Karanlık,

Bahsettiğin olayda kafamın basmadığı ne biliyor musun? Bu yahudiler bu kadar değerli topraklara, bu parayı vermeyi gözden çıkarmışlarsa, aynı şeyi niye Filistin' de yapmıyorlar? Bassınlar parayı bitirsinler tartışmayı.

Sevgili Penguin

Şimdi bunlar zamanında bunu yaptı zaten Osmanlı yıkıldıktan sonra Filistin İngiliz idaresinde kaldı, o vakitler ki hala Yahudi Lobisi İngiltere'de çok güçlü hatta başbakanlık bile yağtılar, ama yürümedi, sonradan toplanan paralarla bu işin çözülemeyeceğini bölgeye göç akını başlatmak gerektiğini hesapladılar, asıl komplo teorisi bakın bu Siyonist örgitlerin bazıları Hitleri deteklemiş, sırf Yahudiler korkup Filistine göç etsin diye, başardılarda, Araplar uyanınca iş işten geçmişti, gerisi de geldi, şimdi ise Filistinlilerin artık gidecek hiç bir yerleri kalmadı insanlık dıramı yaşıyorlar halende filistin bölgelerinde yaşayan Yahudi yerleşimciler var ve Filistin buarlarda hak iddia etmeye devam ediyor ama bir yere kadar, Dünya kamuoyuda biliyor artık herşeyi ilistinlilerinde direnmekten gayri yapacak bişeyi kalmadı.

Bakın dünya hep bir ekonomik ve politik bütünleşme sürecine gidiyor, bölgesel birlikler yaygınlarştı, bizleri koyunlaştırmanın ve kontrol etmemnin bir değişik açılımı, Ama Ortadoğu'da olmuyor oryantal kültür müsait değil buna ama zorla da olsa Bop'u attılar ortaya, tutmadı GOKAP'ı (genişletilmiş ortadoğu Kuzey Afrika) soktular devereye. Bunlar aynı şeydir NETEKİM!

KARANLIK
Amorfistan Muhtarı
Amorfistan Muhtarı

Gönderi: 18/Aralik/2004 - 16:16 | IP Kaydedildi Alıntıla KARANLIK

Abıcım fılıstın bıtmıs artık. Orayı parayla nıye alsınlar kı bıde bu yonden bakmak lazım. Adamlar hergun bırılerını olduruyor kımse agzınıo acıp bırsey soyleyemıyor. SOylese de amerıka sayesınde durduruluyor.. Nato nerde BM nerde... Yok ıste hıcbırı... Nası olsa savasarak orayı alacaklar. Sılahla almak parayla almaktan daha ucuz bu zamanda!

(Hızlı yazıyorum kusura bakmayın ımla yanlıslarım olabılır. Evdekı bılgısayarımın anakartı yanmıs sanırım 1 ay falan gıremeyebılırım..)

Neyse ıste bence bole nası olsa savasarak alıcaklar oraları para harcamak onlar ıcın anlamsız olur. Bazen dusunuyorum da. Adolph haklı mıydı?...

anastas
Potansiyel Amorf
Potansiyel Amorf

Gönderi: 18/Aralik/2004 - 18:02 | IP Kaydedildi Alıntıla anastas

Komplo teorisi olarak adlandırılan yahudilerin g.doğu bölgesinde toprak alması somut bir gerçektir.Ama o bölgede toprak alan sadece bilinen yahudiler değildir,Anadolu'ya 500 yıl önce İspanya'dan göçetmiş,tüm dünyada olduğu gibi Osmanlı İmparatorluğunda da baskılar sonucu veya daha da önemlisi beklenen Mesih kabul edilerek ona inanan ve bu yolda yaptığı çalışmaların karşılığında o günkü os.imp.yöneticileri tarafından "Ya canın,ya da dinin" denilen Sabetay Sevi'nin öğretisinin peşinden gitmiş olan müritleri de toprak almaktadırlar.Sabetayist denilen kağıt üzerinde müslüman,ancak gerçek hayatta yahudi inançlarına göre yaşayan bu kişiler,Osmanlı imparatorluğundan başlayarak günümüze kadar Anadolu'nun bazen perde arkasında, bazen de önünde yer alarak gerçek yöneticiliğini yapmışlardır.Ancak unutulmaması gereken bir gerçek varki,o da Derin Devlet denilen ve temeli İsmet Paşa(kendisi sabetayist değildir,ancak tüm çocukları sabetayistlerle evlenmiştir) tarafından atılan kurumun varlığının ,gerekli gördüğü hallerde bu toprak alımına elgel olacağı ve müsadere yoluyla alınan bu toprakları devletleştireceğidir.Ama AB ile ilgili yaşanan son gelişmeler bence Derin devlet'i yeni ve uzun vadeli planlar yapmaya sevkedecektir.Yeni planlarla ilgili bilgim(!!!) olduğunda sizinle paylaşırım....

Bu arada Denizlispor FB'den daha iyi takım deme gaflet,dalalet ve hatta hıyanetinde bulunan Roman Hagi'nin Ş.Saracoğlu'na gelmeyerek hükmen 3-0 mağlubiyeti kabul etmesini tavsiye eder,aksi takdirde ustası F.Terim gibi enaz 6-0'lık bir skorla karşılanacağının müjdesini şimdiden vermek isterim.

Penguen
Amorfistan Müsteşarı
Amorfistan Müsteşarı
AmorfStar - 01 Penguen

Gönderi: 18/Aralik/2004 - 22:51 | IP Kaydedildi Alıntıla Penguen

Söylediklerin ilginç gerçekten...

Hoş geldin fenerli dostum :-)

anastas
Potansiyel Amorf
Potansiyel Amorf

Gönderi: 18/Aralik/2004 - 23:59 | IP Kaydedildi Alıntıla anastas

Konu ile ilgili ilave bazı detaylar daha vereyim isterseniz....

Fetullah Gülen Arap yanlısı İslamiyeti reddettiği için abd ve israil tarafından şiddetle desteklenen biridir.abd kendisini Türkiye'nin başına geçmesi için pot.halfe olarak kollamakta ve desteklemektedir.akp iktidarının ileri bir versiyonu olarak düşünülmektedir.ancak ondan sonrası kimdir,bilmiyorum.derin devlet dediğimiz gerçekten var olan mekanizmanın f.gülen'e karşı oluşturduğu alternatif kimdir? Sıkı durun,yanıt çok bilinmeyenli bir denklem.Cemalettin Kaplan...Öldükten sonra 1 gecede bakanlar kurulu kararıyla Türk vatandaşı yapılan ve ülkeye giriş izni verilen bir zat...Madem devlet düşmanıydı da niye ülkeye kabul edildi.Ölümünden sonraki kişi kimdir,onu da bilmiyorum...

Erbakan devlet yanlısıdır,o yüzden ayağı abd tarafından kaydırılmış ve adb tarafından kendisine biat eden başka biri bulunmuştur...

nasıl ama,Kurtlar vadisinin bundan sonraki 100 bölümünün de senaryosunu yazabilir miyim acaba ???WinkTongueLOL

KARANLIK
Amorfistan Muhtarı
Amorfistan Muhtarı

Gönderi: 20/Aralik/2004 - 12:42 | IP Kaydedildi Alıntıla KARANLIK

Kurtlar Vadisi yazarı olmak için gazete okumak yeterli
bence. Hürriyet'in ön sayfasında bugün Rahmi Koç'un
söylediklerini okuyarak bir iki dizi çıkarabilirsiniz.
F. Gülen Hrıstiyan kesimin İslama girme kapısıdır. Layt
islamın temsilcisi F.G. amca amerikadan sonsuz destek
görür. Dünyadaki tüm terör örgütleri de ABD'nin
isteğiyle kurulmuştur. Usame amcanın abd yi
cezalandırdığını düşünüyoruz ama gerçek, islamdan
soğutmak için amerika nın kendi insanlarını bile
öldürebilmesinden geçiyor!... Bu yol Swordfish filmi
konusu ve J. Travolta'nın canlandırdığı karakterle ve
sözleriyle açıkça belirtiliyor, bir bakın...

Penguen
Amorfistan Müsteşarı
Amorfistan Müsteşarı
AmorfStar - 01 Penguen

Gönderi: 31/Aralik/2004 - 09:01 | IP Kaydedildi Alıntıla Penguen

Felaket avcıları - DİSCOVERY CHANNEL

Evet, kesinlikle böyle bir bölüm çekerdim. Şimdi şu depremde habire can kaybı ve sırra kadem basan türklerin sayısı artıyor ya... Buyrun bakalım:

- Reis şu anda neredesin?
- Pukhet adalarındayım çocuğum. İçimde bir his var. Bu sefer yırtacağız.
- Valla yırtsan iyi olur patron. Senin mahkumiyet kesinleşti.
- Ciddi mi? ne kadar hapis vermişler?
- Müebbet patron. Hakim 10 milyar doları iç etmene öyle bir sinirlendi ki, yakalanır yakalanmaz ve cezaevine girmeden önce beni başbaşa bırakın dürzüyle dedi. Sanırım o da fiili livatadan alacağı cezayı hesapladı. Tahrik indiriminin neyin peşinde...
- Hah!.. sanki bir tek ben götürdüm de paraları. Niye öbürlerini düzmüyor da, bana sulanıyor? ee..yakışıklıyız herhalde.
- Valla yumurta gibisin patron, adam haklı.
- Öhhhöööö!...
- Afedersin patron.
- Neyse... onu bırak ta ben felakette öldüğümü tescil ettirdikten sonra ne yapacağız? detayları yeniden bir konuşalım.
- Valla patron, felakette öldüğün konsolosluklar kanalıyla resmen açıklandığında... Ceza dosyan kapanacak.  Buradan sana benzeyen bir adamı bulup,yurtdışına işçi olarak göndereceğiz. Üç sene sonra adam...yani onun yerine geçen sen, dolar milyarderi olarak türkiyeye geri dönüş yapacaksın
- Ehehee..iyi fikir!.. "gurbetçinin önlenemez yükselişi" diye röportaj bile veririm gazetelere. Sonra bir banka daha kurup onu da hortumladık mı...
- Artık yeni bir felaketi bekleriz değil mi patron?
- Tabii çocuğum. Felaket nerede , ben oradayım o saatten sonra. Asya' da sel, güney amerikada yanardağ patlaması, Kolombiyada deprem... nerede olursa artık.
- Valla belgeseli çekilecek adamsın patron. Timsah avcısı eline su dökemez.
- Ehehehe... dur bakayım, ufukta dalgalar köpürmeye başladı. Tsunami dalgası geliyor galiba. Hadi ben telefonu kapatayım da vaziyet alayım.
- Hadi kal sağlıcakla patron. İyi felaketler... Hayırlı olsun yeni kimliğin...

:-)))

KARANLIK
Amorfistan Muhtarı
Amorfistan Muhtarı

Gönderi: 04/Ocak/2005 - 15:43 | IP Kaydedildi Alıntıla KARANLIK

http://www.nethaber.com/?h=3088

okuyun bi, yeni gördüm. Komplo teorisi mi dedi birisi?

hahaha
Potansiyel Amorf
Potansiyel Amorf

Gönderi: 10/Ocak/2005 - 22:09 | IP Kaydedildi Alıntıla hahaha

bill gatesin bir uzaylı oldugu söyleniyor. sizce de dogrumudur?

KARANLIK
Amorfistan Muhtarı
Amorfistan Muhtarı

Gönderi: 10/Ocak/2005 - 23:08 | IP Kaydedildi Alıntıla KARANLIK

Yorumsal bır cevap vermem gerekırse bence deıldır. Gercek uzaylı RAEL Tarıkatı . Bence uzaylı aramızda hıc yok. Bence uzaylılar bızımle baglantı kurmak ıstemıyorlar. Yoksa sımdıye 40 kere gelırlerdı.

naz_naz
Amorfistan Viyadükü
Amorfistan Viyadükü
Sağlık Bakanı

Gönderi: 11/Ocak/2005 - 18:58 | IP Kaydedildi Alıntıla naz_naz

Gates'in uzaylı olması, olsa olsa bizim Mustafa'nın uzaylı olmasına benzer. :))
Sayfa başına dön İncele naz_naz's Kimliğim Diğer mesajlarını ara naz_naz

KARANLIK
Amorfistan Muhtarı
Amorfistan Muhtarı

Gönderi: 25/Ocak/2005 - 23:51 | IP Kaydedildi Alıntıla KARANLIK

Flaş Flaş Flaş, ya da ben yenı seyrettım olayı ondan boyle dıyorum ve sonra aşırı mantıklı geldı

Ikız Kulelere yapılan ucaklı Usame Bın Ladın'e mal edılen saldırının resımlerı yenı yenı cıkmaya başlamış ortamlara. Pazar aksamı zaptan zapa kendımı atarkene Haber Turk ısımlı kanalda 2 şahsıyetın bazı resımlerı gostererek yorumlarını dınledım. Bu resımler demın de soyledıgım gıbı Ikız Kulelere yapılan saldırı. Sımdı adamların 2 adet cok onemlı noktaları var onları soyleyeyeım hemen

1- Çelik'i, eritmek için normalde gereken ısı 1500 derece imiş. Bir Ucak yakıtının ıse en en en fazla cıkabılecegı derece 800 Derece imiş. Bu baglamda 700 derecelık bır ısı kaybı oluyor hernahgı bır celıgı erıtmek ıcın. Tek basına bu bılgının bıze bır faydası yok ama Ikız Kulelerın iç aksamının çelik halatlardan oluştuğunu öğrenince işin rengi biraz değişiyor. Sonuç olarak uçak yakıtının alev alması ıle ortaya cıkan ısı ıle Ikız Kulelerın hıcbır katındakı celıkler erımeyecegınden yıkım olamaz.

2- Atv anahaber de olsun şow tv ana haberde olsun sıkca rastladıgımız bır haber. "Bugun amerıkanın ilinoyiz kentinde 75 katlı apartman dınamıtlerle patlatıldı. Cevrede genıs guvenlık onlemlerı alınmadı cunku katlara yerlestırılen dınamıtler sırayla patlatıldı ve bına yana dusmeden langırt dıye temelıne ındı". Buna benzer olayı Ikız Kuleler'de gormedık mı?. Eger kı ustten ucak carpmıs ıse ve dıyelım kı 1500 derecede erımesı gereken celık 800 derecede erıdıyse , ucakların gırıs yaptıgı bolgeden ıtıbaren bınanın ust tarafının koparak saga yada sola dogru dusmesı beklenmez mı?.. Yercekımı ne aykırı olarak tum bınanın sadece ustten carpma sonucu dumduz assagı ınmesı beklenır mı. Ancak bına dınamıtlerle patlatılırsa dumduz assagıya ıner. Yoksa Ikız Kulelerın cevresındekı dıger bınalarında yerle bır olması beklenmez mı ?...

Bunların ustune daha yenı cıkan fotograflar var. Bunları gordugunuzde patlamadan 1.8 sanıye, 2.3 sanıye ve 2.5 sanıye sonrakı karelerı de goruyorsunuz. Ucak carpma anında buyuk bır bomba patlamıs gıbı ates cıkıyor fakat patlamadan 1.8 sanıye sonra patlamanın oldugu katların altında baska patlamalarda goze carpıyor ve 2.3 sanıye sonra yanı 0.5 sanıye sonra bır alt katta patlamalar. Kaldı kı beton ancak ve ancak dınamıtlerle patlatılarak oyle beyaz bır toz bulutu elde edılebılınırmış, hatta sadece dınamıt betonu en ufak parcalarına ayırabılırmıs boyle.

Sonuc olarak Amerıka'nın kendısıne bahane yarattıgı, kendı ısanlarını hıce saydıgı barız bır gercekmıs gıbı gorunuyor. Karsılıgında da Afganıstan-Irak ve belkı de sonunda Iran...

Bir de John Travolta'nın oynadıgı Hale Berry nın ona katıldıgı Swordfish isimli filmden alıntı yaparak lafımı bıtıreyım. "Ben bırkac amerikalıyı oldurebılırım. Bunun sayesınde gerıye kalan mılyonlarca amerikalının hayatını kurtarmıs olacagım. 5 10 kısının hayatına karsılık mılyonlar. Iste Amerıkan Mıllıyetcılıgı budur evlat" by J.Travolta

duale
Amorfistan Viyadükü
Amorfistan Viyadükü

Gönderi: 11/Subat/2005 - 09:40 | IP Kaydedildi Alıntıla duale

AIDS Virüsü Siyah Nüfusu Azaltmak İçin Mi Geliştirildi?
JAİDS adlı tıp dergisinde yayınlanan araştırma, siyahların yüzde 27'sinin, ''komplo teorisine'' inandığını ve AİDS virüsünün hükümet tarafından laboratuvarda üretildiğini düşündüğünü ortaya çıkardı. Siyahların yüzde 16'sı, virüsün ''siyahlardaki nüfus artışını kontrol etmek amacıyla'' üretildiğini, yüzde 15'i de bunun ''bir çeşit soykırım'' olduğunu düşünüyor.
AIDS tedavi edilebiliyor mu?
Rand enstitüsü ve Oregon eyalet üniversitesi uzmanlarınca yapılan araştırmaya göre, siyahların yüzde 60'ı hastalıkla ilgili bilgilerin gizlendiğine inanıyor. Yüzde 3'lük kesim de, AİDS'in tedavi edilebilir olduğunu, ancak yoksul siyahların kasten tedavi edilmediğini düşünüyor. Siyahlar, Amerikan toplumunun yüzde 13'ünü oluşturuyor..

KARANLIK
Amorfistan Muhtarı
Amorfistan Muhtarı

Gönderi: 12/Subat/2005 - 02:42 | IP Kaydedildi Alıntıla KARANLIK

Zencileri sevmem ben... nasıl yorum ?... Evet ırkçıyım... Yaşasın Türkler ve beyazlar... Viva Orta Asya.. Viva Hun Türkleri...

sayfa / 3 sonraki >>
  Cevap gönderYeni konu aç
Yazıcıya Gönder Yazıcıya Gönder

Foruma geç
(-) Yeni başlık açabilme
(-) Konulara cevap yazabilme
(-) Yazdıklarınızı silebilme
(-) Yazdıklarınızı guncelleme
(-) Anket oluşturabilme
(-) Anketlere oy verebilme