| Yazan |
|
Bluesy AmorphS

A Blue Morph
Şu an: Forumda değil. Mesajlar: 1187
|
| Gönderi: 07/Subat/2004 - 01:43 | IP Kaydedildi
|
|
|
Değerli Amorfistan Cumhuriyeti halkı.
Yeni yayın dönemimizin yeniliklerinin ilkiyle karşınızdayız. AmorfProductions Films & Entertainment iftiharla duyuruyor! Amoristan'ın Starı, oylarınızla belirlenecek!
Çeşitli kategorilerde yeteneklerini sergileyecek aday adayı üyelerimiz bu topikte temayüllerini belirtebilirler. Resimli, Webgeçmişli başvurularınız için adresi daha sonra vereceğiz. Yarışma şartları da daha sonra açıklanacak ve uzun soluklu bir oylama neticesinde Starımız belirlenecek. Eğlenceli bir toplantı akabinde de ödülünü alacak.
Yarışmamız tüm üyelerimize açıktır, hayırlı uğurlu olsun :)
Amorfistan Public Relation Müdürü Mavi Amorf.
Bizi izlemeye devam edin...
|
|
| |
Penguen Amorfistan Müsteşarı

AmorfStar - 01 Penguen
Şu an: Forumda değil. Mesajlar: 3483
|
| Gönderi: 07/Subat/2004 - 13:40 | IP Kaydedildi
|
|
|
Benn...küçükkenn...babamm...başşka...kadınnla..evlendi.....
Gettolarda...???... sağımdaki pencere ... iyi temizlenmemiş söyleyeyim.. Ne diyordumm ?... gettolarda...manastıra verdiler beni... Rahibelerle birlikte...???... soldaki duvar kağıdını beğenmedim... Mapusaneyi hatırlatıyor....evet...rahibelerle birlikte... kilise korosunda... şarkı ... söyledimm.
Amcamın oğlunu vurdum....cezamı çektimmm... Babammm... kaset çıkarmayacak... bana.. vokkal yapacak... Birlikte...şarkılarınn..ırzına...geçeceğizzz... Deniz hanıma...sayggı duyuyorum... başka bir şey ..duymuyorum. Bakın... kulaklarımı... kapadımmm...
Bu başımı ..kaldırma hareketim...size... ters gelmesin.. Ters gelirse de ...saygkı ..duyarım... Küçükken...uzun süre... kümeslerde yattım.... Tavukların..su içerkenki..hareketi..bana fikir verdi... Bu arada...tavandaki...örümcekk ağını..gördüğümü...belirteyim.
Öte yandan... şarkı söylerken...elimi... niye... bu şekilde oynattığımı... merak etmişsinizdir... Kilise koromuzda.. çok sayıda... rahibe vardı... Ben de ... yeni... buluğ... çağındaydım. Nitekim... oradannn... alışkanlık.. yaptı.
Şimdi.. son popstar ... yarışmasından ... önce de..biliyorsunuz... yarışmaya... katılmış... Üçüncü olmuştum.... Popstar ...yarışmasında da... biliyorsunuz... Üçüncü oldum... Şimdi geldim... AmorfStar... yarışmasına...
eheh... üçün birini almaya... kararlıyımmm...
İzninizle... şarkımı... söylemek... istiyorum...
ÖYLEE DELİ DOLU BEAKMA BAŞIM DÖNÜYOOOOOERRRR HASRETTİNİ VERME GÜLÜMÜENN YERİNEEAAAEEEE...
|
|
| |
helezon AmorfistanSever

Şu an: Forumda değil. Mesajlar: 106
|
| Gönderi: 07/Subat/2004 - 21:42 | IP Kaydedildi
|
|
|
Hay Allah iyiliğini versin senin muhtar emice,
akşam akşam kırdın beni ya........ 
[millet de bana bakıyo ne oldu bu çocuğa böyle diye...]
..................
Şu konuyu bi açalım istiyorum. İnsanlar bazı şeyleri kendileri gerçekten sevdikleri için veya ilgilerini çektiği için değil de birileri seviyor diye sevip destekliyorlar. Buna kitle psikolojisi deniyor sanırım.
Şimdi hemen bi örnek vermek gerekirse bulunduğum internet-cafe'de bir önceki mesajda bahsi geçen popstar adayının yine bahsi geçen şarkısı sık sık çalınıyor. Ya bu çalmaya başlayınca kendimi dışarı zor atıyorum, bunlar keyifle (mi acaba?) dinliyorlar.
[En son sildirecekler bana onları...]
Neyse bundan sonra başka şeyler devreye giriyor şimdi... Ama bu başlık AmorfStar için açılmış madem, ortalığı fazla karıştırmayalım o halde...
AmorfStar adayları... haydin er meydanı...buyrun.......... 
__________________ "O mâhiler ki derya içredir deryayı bilmezler!"
|
|
| |
Dafi More Amorfistanli

Şu an: Forumda değil. Mesajlar: 171
|
| Gönderi: 07/Subat/2004 - 23:44 | IP Kaydedildi
|
|
|
Maddi manevi desteklediğim bir olay... Payıma ne düşerse yaparım. Dafmağan Çaylayan bile olurum valla. Gelene geçene çay demlerim. Lakin "eğitim şart"... Biz de yiyici değil seçiciyiz. Huluzi biraderimin bana verdiği seçici cürilik teklifini kabul ettim. Hadi bakalım, adayları görelim..
|
|
| |
mavi Amorfistanli

|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:09 | IP Kaydedildi
|
|
|
Beni de cüriye alsanıza;çok iyi aşşalarım,dalga geçerim,karakter atarım,reyting olsun diye kendimiz için senaryolar yazarım,yarışma konusu her neyse çok iyi anlamam da gerekmiyoo zaten..Alla ne verdiyse ''habıdı habıdı ''konuşurum,tamam be yaw yarışmacı ''katil''felan olursa affetmem,gerekirse Cüriyi terkederim..En bi önemlisi de kendimi bi m..k zannedenlerdenim,benden iyi cüri üyesi mi bulcanız? Ben de, ben de.....
|
|
| |
Bluesy AmorphS

A Blue Morph
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:13 | IP Kaydedildi
|
|
|
İki jüri üyesi ve bir yarışmacıyla, yarışmamız başlamış bulunmaktadır.
Daha çok katılım bekliyoruz, tabi ki yarışmacı olarak daha çok :)
|
|
| |

AmorfStar - 01 Penguen
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:18 | IP Kaydedildi
|
|
|
Şimdi sevgili Jüri...
Tamam ben yarışmacı olacağım ama...öte yandan ayaklarım da birbirine dolanmakta.. Buyrun işte ? Nerede ayaklarım ? evet evet.. tahmin ettiğiniz gibi, dolanıp gelecekler... Gelirken bakkala uğrayıp, soda filan bulsalar bari. Heyecandan midem gaz yaptı
Evet..hemen performansa geçeyim mi ? Yoksa diğer jüri üyelerini de bekleyeyim mi ?
Ben size bir türkü çağırayım isterseniz, Jüriyi beklerken...
Meşeliiii de Cemilenin Gezdiği dağlaaaar meşeliiii imanımmm Haydi de üç gün olduuuu Been bu derdeeee düşeeeliiii.... Gaydırıguppak cemilem deee nassı nassı edeyim deee ben gideyyyiiimmm....
Eheh...devam ediyim mi ?
|
|
| |
Dafi More Amorfistanli

|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:22 | IP Kaydedildi
|
|
|
Lakin şunları birer birer ifade edelim... Amorfstar yarışması, pokstar yarışmasının konseptine benzer bi yapıda olacak. Dört cüri, sınırsız yarışmacı olacak. Cüride ancak bi bağyan olabilir. Bayhan istediği kadan olabilir. Bağyan kontenjanımız benle doldu sanırsam mavi. Niidiciik şimci? Üf..
|
|
| |
Bluesy AmorphS

A Blue Morph
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:25 | IP Kaydedildi
|
|
|
Erken davranan oy toplamaya başlıyo tabi :)
Şimdi olay şöyle, iki hafta boyunca adaylar belirlenecek. Bu süre zarfında
da yarışma kuralları filan açıklanacak. Sayın yarışmacı, şimdiden
webözgeçmişinizi ve yakında açılacak özel AmorfStar bölümünde
yayınlanacak şık bi fotonuzu hazırlasanız iyi olur.
Başarılar dilerim 01 Penguin :)
|
|
| |

AmorfStar - 01 Penguen
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:32 | IP Kaydedildi
|
|
|
Teşekkür ederim.
Fotoğraf konusuna gelince..sana bir tane gönderirim. Valla başka da yok. Genelde fotoğrafları ben çektiğim için benim resmim yok. Fakat bir kusuru var fotoğrafın. Bir tatil köyünde akşam yemeği esnasında görünüyorum. Kusur nasıl tıkındığımda değil de ... kolumda pempe bir bilezik benzeri nesne var. Herşey dahil tatil hediyesi. Koluma taktılardı. Yoksa öyle pempeyle filan işimiz yok tabii...
Neyse..zaten Bayhan da şortla girmişti yarışmaya :-))
|
|
| |
Bluesy AmorphS

A Blue Morph
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:35 | IP Kaydedildi
|
|
|
Tek foton var ve pembe bilezikli?
Bazıları star doğuyor demek ki ne diyeyim ;)
|
|
| |

AmorfStar - 01 Penguen
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:38 | IP Kaydedildi
|
|
|
eheh !..öhhö. şeyy...
Yeni şarkımı söylüyorumm...
"Yine de şahlanıyor ammmaannn..Kolbaşınıın yandım da kıııraaatıııı......"
:-)))
|
|
| |
ege Amorfistan Muhtarı

AmorfStar - 10 Ege
Şu an: Forumda değil. Mesajlar: 311
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:52 | IP Kaydedildi
|
|
|
amorfistan halk cumhuriyetinin pokstar yarışmasını canı gönilden desteklerim.
Ben curinin patronuyla ara reklamlar konusunda görüşmek istiyorum.( e biraz da iş yapmak lasım)
gaydırıgubbak cemilenin cüri üyesi olup olmadığıkonusunda gerekli açıklama yapıldıktan sonra ara reklamlar konusunda bi anlaşma yapmaya talibim.
|
|
| |
Bluesy AmorphS

A Blue Morph
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 00:55 | IP Kaydedildi
|
|
|
iki bayan jüri üyemiz var şimdilik ve başka bayan üye kabul etmiyoruz.
Sayın
Ege, reklam şartlarımızla ilgili olarak kurduğumuz Amorfistan Medya
Satın Alma-Pazarlama şirketimiz gerekli açıklamayı yapacaktır.
Saygılar :)
|
|
| |

AmorfStar - 01 Penguen
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 01:03 | IP Kaydedildi
|
|
|
Ege hanım yaa...
Tamam yaa.... Bırakın reklamı. İşte siz de aday olunuz. Bakınız, sizi dinlerken farkettim. Çok güzel nota basıyonuz. Tamam... şimdi bastığınız notayı yerden kaldırabilirsiniz.
Bu arada size bir şey fısıldamak istiyorum. Yaklaştırın kulağınızı...
"Jüride adamım var..beni birinci seçcekler..size de ikincilik ayarlarız. Şansınız açık olur. Son haftada da size aşkımı açıklarım. Koparırız milleti...hadiii...şişştt"
tamam mı...valla bak çok güzel not basıyorsunuz. Maaşallah bütün notalara bastınız..Aferin yani !...
|
|
| |
Bluesy AmorphS

A Blue Morph
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 01:17 | IP Kaydedildi
|
|
|
Sayın sıfırbir.
Lütfen jürimiz hakkında spekülasyon yapmayınız, aklınızı alırız, ekmek yiyemezsiniz bu piyasada haberiniz ola!
|
|
| |
ege Amorfistan Muhtarı

AmorfStar - 10 Ege
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 01:18 | IP Kaydedildi
|
|
|
sayın 01 penguen,
bastığım yerlerin nota olmasının mühimmatı yok yaf.Şimdi bak ;
curide adam ayarlamadıysan diye gayrıgubbakı sordumdu..curiyi ayarladık mı ben halk cumhuriyetini ara reklamlarla nasılsa uyuturum, bi kampanya yaparım oy verene üç kontur bizden derim,dahası yan komşudan tranfer oycu getirim, seni 01 pengu pokstar ederis.. :9
Sayın Bulusi;
medya satma pazarlama gn.müdürünüz amorarmagan bey ise derhal görüleim derim:)
|
|
| |
ege Amorfistan Muhtarı

AmorfStar - 10 Ege
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 01:22 | IP Kaydedildi
|
|
|
Pengu;
pembe bilesikli resmini hemen yolla ..!
|
|
| |
dantelliboxer Potansiyel Amorf

AmorfStar - 02 Dantellidon
Şu an: Forumda değil. Mesajlar: 21
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 01:33 | IP Kaydedildi
|
|
|
aday adayı olmak için nereye basvurmam gerekio bidde sadece sarkımı söölüces bide benim programa boxerla katılmam sorun teşgil edermi bide jüride ateş teyzem olsa bi faydası olurmu bide hem jüri hem yarışmacı olunabiliomu ?
:)
__________________ heryerde ve hiç biyerde...
|
|
| |
AmorfeD AmorphS

A Morph Ed
Şu an: Forumda değil. Mesajlar: 785
|
| Gönderi: 08/Subat/2004 - 23:39 | IP Kaydedildi
|
|
|
şimdi sayın dantellidon kardeşim,
öncelikle katılıma verdiğiniz meyil ile, içinizdeki durmak dinlenmek bilmeyen, star'ı bizlere gösterdiniz. Tebrik ediyor ve sorularınızı cevaplıyoruz.
1 - Buraya başvurabilirsiniz, buraya yani bu alana yani bu foruma, bu topic'e webgeçmişinizi gönderin.
2 - don'la katılmanız, kıçınızda donunuz olduğuna dair güzel bir enformasyon olmasına rağmen etik olarak teşircilik dürtülerinizi gemlemeniz gerekmekte. Bu yüzden halkın sizi seveceği daha düzgün bir kıyafet bulabilirsiniz.
3 - jüride ateş teyzeniz ne yazık ki, bu jüride yer alamaz, çünkü bu jüride teyzeler belirlendi.
4 - futbol mu sandın, hem oyuncu en teknik traktör olabileceksin? tabi ki böyle birşey yok, olmadı, olamaz. yarışmamızın gölgeler altında kalmasına izin veremeyiz, ayrıca gölgelerin gücü adına, güüüüççç bendeee artııık! atıl koçum haddii büürrrssttt!
Sorduğunuz soruların cevapları ve sevapları aynen yukarıda belirttiğim gibi olup, sevgi saygı ve mutluluklar, yarışmada başarılar dilerim. gözlerinizde öperim. ayrıca köfte konusu hala tarafımdan unutulmamıştır, bunu bilahare siz ve diğer şahıs ile görüşeceğim 
|
|
| |